Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Vervolg nieuwsbrief 25 maart

Nieuwsbrief Kindcentrum Sterrebos

Agenda

agenda

Voorwoord

Beste ouders/ verzorgers, 

 

Het gebeurt niet snel dat we nog een vervolg moeten geven aan de nieuwsbrief maar deze keer is dat wel nodig. We hebben vanochtend nog wat informatie ontvangen over leuke activiteiten in de meivakantie die we graag met jullie willen delen, zie hiervoor de flyers verderop.

 

Daarnaast wil ik ook nog even aandacht vragen voor de vragenlijst die verstuurd is via SchouderCom over de Vossenjacht op vrijdag 22 april. We zien dat al 34 ouders hebben gereageerd op deze vragenlijst, maar betekent ook dat er nog heel veel ouders niet gereageerd hebben. Wilt u, als u dat nog niet gedaan heeft dat alsnog doen? Alvast bedankt! 

 

Helaas is er een fout geslopen in het stukje van de kinderlintjes. Naast Tygo, Yvo, Quinty en Tom heeft ook Ferre een kinderlintje ontvangen. Hij heeft een kinderlintje ontvangen omdat hij heeft laten zien hoe belangrijk het is om jezelf te zijn en te blijven. Hij heeft mee mogen werken aan een videoclip van Davina Michelle voor het lied over vrijheid. Allemaal gefeliciteerd!

Zoals ik in de vorige nieuwsbrief al schreef zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Nu komen we erachter dat bij heel veel kinderen het strikdiploma niet in het dossier zit. Om hier wel voor te zorgen, doen we eenmalig een inhaal strikdiploma dag. Alle kinderen mogen aanstaande vrijdag laten zien dat ze hun veters kunnen strikken bij de kleuterjuffen, zodat zij alsnog hun strikdiploma in hun eigen dossier kunnen toevoegen. Oefent u dus thuis nog even goed met uw kind zodat ze aanstaande vrijdag kunnen laten zien dat ze allemaal hun strikdiploma halen!  

 

Wij wensen u een fijne week en mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik die natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,
Mede namens het team

Inge van Mook- Klein Douwel

kindcentrum Sterrebos - Verdistraat 79- 5343 VC Oss- 0412-631368