Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Nieuwsbrief 25 november 2022

Nieuwsbrief Kindcentrum Sterrebos

Agenda

Inline image

Voorwoord

Beste ouders/ verzorgers,

 

Afgelopen periode stonden de ouder- kind gesprekken weer gepland. Fijn om te merken dat de kinderen steeds beter gewend raken om mee naar deze gesprekken te komen en samen met de leerkracht de ouders te informeren over hun eigen ontwikkeling.

Wat een gezellige tijd is er weer aangebroken op school. Donderdagochtend stond de hele school op zijn kop. De rommelpieten waren geweest en hadden met al het speelgoed gespeeld, deuren op slot gedraaid en stoelen en tafels op de kop gezet. Kortom een grote chaos gemaakt. Gelukkig weten onze kinderen heel goed hoe ze dit moeten opruimen! De voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest zijn in volle gang. Verderop in de nieuwsbrief vindt u alle informatie over dit feest!

Op dinsdag 6 december zijn alle kinderen vrij en zullen wij ons als team gaan buigen over het nieuw te ontwikkelen rapport en dan vooral welke normering willen we daarin toepassen. Daarnaast gaan we als team op zoek naar een nieuwe rekenmethode en zullen we deze in januari en februari ook gaan uitproberen. We hopen op een zeer geslaagde studiedag en wensen de kinderen een hele fijne vrije dag.

Via SchouderCom heb ik u laten weten dat we aankomende week, de week van maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december een pilot schoolontbijt organiseren. We hopen op deze manier een aantal gezinnen te ondersteunen die het nodig hebben. De deur staat voor deze gezinnen open! Wij willen graag helpen en ondersteunen door de kinderen die het nodig hebben een ontbijt aan te bieden. We hopen dat ouders niet wegblijven maar juist komen en gebruik maken van deze pilot!


Langzaam beginnen we ook al met de voorbereidingen voor kerst. In deze nieuwsbrief staat  informatie over kerst maar in de nieuwsbrief van vrijdag 16 december zal meer uitleg staan.

Ik wens jullie allemaal alvast een hele fijne decembermaand.

 

Met vriendelijke groet,
Mede namens het team

Inge van Mook- Klein Douwel

Sinterklaas

Inline image

Leuk nieuws voor Maxime

Maxime, juf van groep 3c, heeft afgelopen week leuk nieuws met het team en de kinderen uit haar klas gedeeld. Maxime is namelijk zwanger van haar eerste kindje! Van harte gefeliciteerd. Eind mei is Maxime uitgeteld. Wij wensen Maxime en haar partner een hele fijne zwangerschap toe!

Vacature leraar Kindcentrum Sterrebos

Aankomende week zal een vacature verschijnen waarin we op zoek gaan naar een nieuwe leraar voor onze school. We hopen twee leraren aan te kunnen nemen die de zwangerschapsverlof vervanging van zowel Robin als Maxime kunnen opvangen. Een spannende uitdaging in het onderwijs op dit moment vanwege het lerarentekort. Wij willen u dan ook vragen om de vacature zodra deze online komt op onze site en/of facebook pagina zoveel mogelijk te delen. Wij houden u op de hoogte.  

Kerstdiner

Inline image

CoderDojo

Inline image

Verjaardagen

Inline image

kindcentrum Sterrebos - Verdistraat 79- 5343 VC Oss- 0412-631368