Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Nieuwsbrief woensdag 8 april

Nieuwsbrief Kindcentrum Sterrebos

Agenda

Inline image

Voorwoord

Beste ouders/verzorgers,

 

Vandaag verschijnt er een extra nieuwsbrief omdat ik in de vorige nieuwsbrief ben vergeten te vermelden dat wij als team hebben besloten om de studiedag van aanstaande vrijdag 10 april te laten vervallen. Op deze dag bieden we kinderen nu veel liever instructie aan en zijn de leerkrachten bereikbaar voor vragen. We hebben samen al zoveel gemist....... Op de agenda van deze studiedag stond mede het gebruik van het programma Teams, maar ik denk dat we nu wel kunnen zeggen dat we dit inmiddels allemaal wel weten! Alle collega’s zijn op dit moment bezig, om in eigen tempo, het programma nog beter te leren kennen.

 

Helaas moet ik u mededelen dat de sportdag, die gepland staat op woensdag 20 mei, komt te vervallen. De geplande sportdag valt binnen de termijn dat er geen evenementen georganiseerd mogen worden, vanwege de maatregelen i.v.m. het corona virus. Helaas zien we geen andere mogelijkheid om de sportdag later dit schooljaar nog in te halen. Wij hopen op uw begrip.

 

En dan staat het Paasweekend voor de deur. Ik wens jullie samen een heel fijn weekend toe. Het weer wordt helaas wat minder, maar ik hoop dat jullie er samen fijne dagen van maken. Blijf vooral goed zorgen voor elkaar en ik blijf hopen dat ik jullie snel in goede gezondheid weer zie op onze school!

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens het team

 

Inge van Mook- Klein Douwel

Samen lekker bewegen met meneer Toine (vakleerkracht gym)

 

Beste ouder/verzorger,

 

Als Sport Expertise Centrum willen we graag dat iedereen zoveel mogelijk blijft bewegen. Nu uw kind niet naar school gaat, is ook het bewegingsonderwijs gestopt. Om uw kind toch in beweging te houden en om contact te houden met zijn of haar gymleerkracht, hebben we besloten om korte video’s op te nemen.

 

In deze video’s worden beweegprikkels gegeven. We hechten veel waarde aan herkenning. Daarom nemen al onze combinatiefunctionarissen video’s op en delen ze deze op hun Instagramaccounts. Door de combinatiefunctionaris te volgen die uw kind lesgeeft, komt hij of zij in aanraking met een bekend gezicht.

 

We vragen u dan ook om uw kind het Instagramaccount van de combinatiefunctionaris te laten volgen. Uiteraard kunt u zelf ook het account volgen en de video’s aan uw kind laten zien. Hieronder vindt u een link naar het Instagram account.

Toine Lindhout

https://www.instagram.com/meester.toine/

 

Met vriendelijke groet,

Sport Expertise Centrum

Verjaardagen

Inline imageInline image

kindcentrum Sterrebos - Verdistraat 79- 5343 VC Oss- 0412-631368