Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Nieuwsbrief vrijdag 17 april

Nieuwsbrief Kindcentrum Sterrebos

Agenda

Inline image

Voorwoord

Beste ouders/verzorgers,

 

Vandaag start de meivakantie. Een vakantie waarin wij hopen dat iedereen even kan ontspannen. Even geen digitale instructies of werkjes die gemaakt moeten worden. Aan het begin van de meivakantie staat de persconferentie gepland waarin duidelijk zal worden of de school weer open zal gaan of niet. Spannend!

Wij proberen u een paar dagen na de persconferentie te informeren over wat de consequenties zijn voor onze school. We hebben hiervoor even wat tijd nodig omdat we alles goed met elkaar moeten afstemmen binnen de stichting, met het team maar ook met onze ouders van de MR bijvoorbeeld. Vanwege de vakantie zal de communicatie richting jullie als ouders iets minder snel zijn dan jullie van ons gewend zijn, maar we doen onze uiterste best om tijdig en duidelijk te communiceren via SchouderCom.

Afgelopen weken zijn we ondanks het realiseren van thuisonderwijs, ook al bezig geweest met de groepsverdeling voor volgend schooljaar. Samen in een online vergadering keuzes maken valt soms niet mee, maar wat heb ik bij de collega’s veel betrokkenheid en motivatie gevoeld. De eerste opties zijn besproken en voorzien van voor- en nadelen. Als team hebben we onze voorkeur uitgesproken. Onze voorkeur zal tijdens de online MR vergadering worden besproken met de ouders van de MR.
Mochten er nog broertjes en zusje zijn die niet ingeschreven staan op onze school terwijl zij volgende schooljaar wel vier jaar worden, vragen wij u dat zo snel mogelijk kenbaar te maken. U mag dan een mail sturen naar ingekleindouwel@saamscholen.nl. Voor ons is het van belang dat wij een goed zicht hebben in hoeveel leerlingen er volgend schooljaar op onze school zitten dit in verband met het totaal aantal leerlingen per groep.

Mede namens het team wil ik jullie ontzettend bedanken voor de steun en het vertrouwen dat wij van ouders en kinderen afgelopen periode hebben ontvangen. We hebben het echt samen gedaan! Een topprestatie van eenieder! Ondanks de afstand hebben we ons toch dichtbij elkaar gevoeld!

Wij wensen jullie in de vakantie veel PLEZIER en momenten van RUST en ontspanning toe. Natuurlijk zijn we NIEUWSGIERIG naar wat de persconferentie gaat brengen maar vol VERTROUWEN gaan we ook de komende periode met elkaar beleven.
Fijne vakantie!

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens het team

 

Inge van Mook- Klein Douwel

Verjaardagen

Inline imageInline image

kindcentrum Sterrebos - Verdistraat 79- 5343 VC Oss- 0412-631368