Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Nieuwsbrief 20 maart 2020

Nieuwsbrief Kindcentrum Sterrebos

Agenda

Inline image

Voorwoord

Beste ouders/verzorgers,

 

Wat een vreemd gevoel dat ik vanuit mijn woonkamer de nieuwsbrief aan het maken ben. Wat zijn we in een bizarre tijd terecht gekomen met elkaar. Zorg alsjeblieft goed voor jezelf en elkaar! Dat is ook de eerste prioriteit die ik aan mij collega’s heb meegegeven. Zoveel mensen worden ziek door het Coronavirus. Wees zuinig op jezelf en jullie kinderen!

 

Zoals jullie gemerkt hebben, zijn wij vanaf het persbericht dat de scholen dicht gaan tot 6 april, in de regelstand gegaan met zijn allen. Collega’s gingen meteen aan de slag met het maken van thuiswerkpakketten. Alle kinderen hebben inmiddels de thuiswerkpakketten ontvangen. Achter de schermen blijven we met elkaar zoeken naar de juiste manier van onderwijs bieden op afstand. We proberen U hier zo goed en duidelijk mogelijk over te blijven informeren.

 

We merken dat er al flink gewerkt wordt aan de thuiswerkpakketten. Fijn, maar neem soms ook even de tijd om samen met uw kind(eren) een spelletje te spelen, te knutselen, iets te bakken of te onderzoeken. Mocht er hulp nodig zijn voor uw kind geef dit dan aan bij de leerkracht van uw kind. Zij helpen u graag verder! Ook Maaike en Nadja, onze intern begeleiders, staan voor u klaar mocht dat nodig zijn. Zij zijn ook via SchouderCom te bereiken.

 

Vandaag (of misschien al wel gisteren) hebben de leerkracht van uw kind contact met u opgenomen om te vragen hoe het gaat, even te kletsen met uw zoon/ dochter en om te checken of er thuis een computer aanwezig is. Mocht er thuis geen computer aanwezig zijn dan kunt u dit kenbaar maken bij de leerkracht van uw kind. Alleen dan kunt een chromebook van school lenen.

 

Verder wil ik mijn enorme dank uitspreken richting het team. Zij hebben in een korte tijd enorm veel werk verricht en ervoor gezorgd dat alle kinderen nu thuis aan de slag kunnen. Daarnaast ben ik ook, jullie als ouders, enorm dankbaar. Heel veel lieve en warme woorden hebben wij de afgelopen dagen gekregen van ouders! Er is enorm veel begrip en waardering en dat is heel fijn om te ervaren. Dank jullie wel!

 

Ik wens jullie, mede namens het team, een heel fijn weekend! We proberen om de komende weken zo goed mogelijk met elkaar in contact te blijven staan. Niet dichtbij, maar wel enorm verbonden en betrokken!

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens het team

 

Inge van Mook- Klein Douwel

Bibliotheek

Inline imageInline image

Verjaardagen

Inline imageInline image

kindcentrum Sterrebos - Verdistraat 79- 5343 VC Oss- 0412-631368