Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Sterrebos Nieuwsbrief 23-08-2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Sterrebos

Agenda

Inline image

Voorwoord

Beste ouders/verzorgers,

 

De eerste schoolweek zit er al weer op. We zijn goed gestart! Maandagochtend zijn we het schooljaar met veel PLEZIER ingesprongen. We hebben er VERTROUWEN in dat het een fijn schooljaar wordt. We waren NIEUWSGIERIG naar alle vakantieverhalen en ik kan u vertellen dat deze verhalen tot leuke gesprekken hebben geleid in de groepen. We zijn in RUST gestart en ik wens dan ook iedereen een heel fijn en leergierig schooljaar toe!

 

Dinsdag 20 augustus hebben de leerlingen mogen genieten van de voorstelling van Madscience. Het was een show vol ontdekkingen en leuke ervaringen. De leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 hebben de kans om zich in te schrijven voor de naschoolse cursus op onze school. Ik verwijs u voor meer informatie door naar de website van Madscience; inschrijven.mad-science.nl

 

Aankomende week staan de informatieavonden gepland. Wij verwachten alle ouders op de informatieavonden. Tijdens deze avond zal de leerkracht kennis maken met u en u kunt kennismaken met de leerkracht van uw kind. Tevens zullen de leerkrachten belangrijke informatie delen van de jaargroep. Verderop in de nieuwsbrief staat het overzicht van de informatieavonden. Noteer deze data goed in uw agenda.

 

Iedere laatste vrijdag van de maand ontvangt u de nieuwsbrief van onze school. In de nieuwsbrief proberen we iedereen op de hoogte te brengen van alle nieuwtjes en ontwikkelingen van onze school. Mochten er vragen of opmerkingen zijn loop dan gerust bij ons binnen. Wij helpen u graag.

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens het team

Inge van Mook- Klein Douwel

Afwezigheid Els

De eerste weken van het schooljaar zult u Els missen bij ons op school. Zij is geopereerd aan haar hand en naar alle waarschijnlijkheid rond begin september weer starten met kleine werkzaamheden. Tot die tijd neemt het team voor het grootste gedeelte de taken van Els over. Wij wensen Els heel veel beterschap en hopen dat zij weer snel op onze school aanwezig zal zijn.

 

Reserve kleren kleuters

Helaas hebben wij gemerkt dat er nog maar weinig reserve kleren voor de kleuters op school zijn. Soms gebeurd er een klein ongelukje bij de kleuters en dan is het fijn als wij de kinderen een schone onderbroek en schone kleren aan kunnen doen. Mocht u nog onderbroeken en reserve kleren hebben liggen die u niet meer kunt gebruiken dan zijn wij daar als school erg blij mee! U kunt de reserve kleren afgeven bij de leerkrachten van groep 1-2.

Uitnodiging Infoavond

Inline image


*Na 20.00 uur krijgen de ouders van de groepen 7 gezamenlijk informatie over ons adviestraject vanaf groep 7 tot en met groep 8. Daarnaast geven we op deze avond algemene informatie over de scholen voor voortgezet onderwijs in Oss en omstreken en over de verschillende richtingen die de scholen aanbieden (opbouw VMBO, HAVO, VWO).

Nationaal Jeugd Ontbijt

Een ontbijt of geen ontbijt: niemand hoeft het te weten.

Als het ook jou overkomt dat je jouw kind geen ontbijt kunt geven, besef dan dat dit geen schande is. Het kan iedereen overkomen. Ieder kind heeft recht op een dagelijks ontbijt. Als jouw kind mee wil doen aan dit dagelijks-gratis-ontbijt, geef dat dan door via het aanmeldformulier: https://www.nationaaljeugdontbijt.nl/nl/aanmelden.html

  

njo

Verjaardagen

Inline imageverjaardag

kindcentrum Sterrebos - Verdistraat 79- 5343 VC Oss- 0412-631368